Marketing & back office assistent
Client of Manpower
Zele, Flanders, Belgium
2 dagen geleden
source : Jobat

Medewerker back office & masterdata!

MANPOWER is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Voor onze klant, een gekende speler in regio ZELE, zijn wij op zoek naar een medewerker voor backoffice & masterdata.

Functieomschrijving

Wij bieden je een zeer gevarieerde job waarbij je zal tewerkgesteld worden in 2 grote delen binnen onze organisatie. Zo zal je medeverantwoordelijk zijn voor het Product & Master data beheer en het orderbeheer.

Master data beheer :

 • Hier ben je verantwoordelijk voor het helpen van de marketingafdeling met het up-to-date houden van de product gegevens .
 • Alle gegevens zal je samen met je collega’s dan ook verzamelen in ons SAP-systeem.

 • Je zal instaan voor het bezorgen van de juiste productinformatie aan onze klanten zodat ze hun catalogus op een goede manier kunnen tentoonstellen.
 • Dit zal gaan van infokaarten voor hun eigen winkelopstelling tot foto- en productdata voor op hun webshops.

  Backoffice

  Dit deel is meer customer service gericht.

 • Hier zal je instaan voor het verwerken van klantorders in ons systeem. Je stuurt de orders dan ook door naar het magazijn zodat de orderpickers de juiste instructies krijgen.
 • Je staat in voor het bellen met klanten om ze te helpen met hun vragen over de bestellingen, stockvragen of andere vragen.
 • Je bent ook nog verantwoordelijk voor het maken van afspraken voor transporteurs en de opvolging van klachten van klanten .
 • Profiel

  Wij zijn op zoek naar een kandidaat die niet bang is om de telefoon te gebruiken. Je kan klachten met een glimlach ontvangen en kan deze op een ordelijke en efficiënte manier verwerken.

  Hiervoor heb je dan ook een goede kennis in het Nederlands nodig. Kan je ook in het Frans uit de voeten? Dan is dit zeker een pluspunt .

  Voor het deel product data zoeken we iemand die nauwkeurig en gestructureerd te werk kan gaan.

  Het liefst hebben we iemand met een professionele / academische bachelor. Heb je geen bachelor diploma maar kan je wel ervaring in een soortgelijke functie voorleggen, dan is dit zeker geen probleem.

  Aanbod Je komt terecht in een dynamisch team van 30 collega's binnen een innovatieve organisatie. Wij hanteren een vlakke structuur waarbij iedereen bij elkaar terecht kan indien ze vragen hebben.

  In ruil voor deze afwisselende job bieden we u een competitief salarispakket aan dat aangevuld word met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een groepsverzekering .

  Interesse in deze job?

  Solliciteer online! Voor verdere vragen kan je ons bereiken via office.stniklaas manpower.be

  Wij verzekeren u dat uw gegevens met de volledige discretie worden behandeld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier