Groepsleider civiele techniek / burgerlijke bouw
Witteveen + Bos
Antwerpen Berchem, Belgium
1 minuut geleden
source : Experteer

Ben jij de groepsleider die de constructeurs kan bewegen om een brede bijdrage te leveren aan Belgische infrastructuurprojecten?

Witteveen+Bos Belgium zoekt voor de verdere versterking en uitbouw van de BU Infrastructural Development and Management (IDM) een groepsleider die onze constructeurs kan coachen en laten groeien in hun passie voor de burgerlijke bouwkunde.

De BU IDM richt zich breed op verschillende disciplines binnen de burgerlijke bouwkunde : tunnels, bruggen, sluizen, hoogwaterscherming en kaaimuren.

 • De opdrachtgevers in onze projecten zijn naast aannemers opdrachtgevers in de openbare en privé sfeer. Enkele aansprekende projecten op het gebied van infrastructuur waar we recent aan hebben gewerkt zijn de Verapazbrug (Gent), Fietsen Door De Heide (Maasmechelen), NEO sportpark Heizel (Brussel), Fietssnelweg Wetteren-Dendermonde;
 • de ombouw van de R4 (Gent), de overstromingsmaatregelen achterhaven (Oostende) en de Oosterweelverbinding (Antwerpen).Als groepsleider sta je in voor het reilen en zeilen van het team van constructeurs en bouw je mee aan de verdere uitbreiding en verankering van het team.

  Je staat in voor het afstemmen van het werk binnen de groep voor de verschillende projecten en zorg voor de capactiteitsplanning van de medewerkers.

  Verder bewaak je de vakbekwaamheden en signaleert de opleidingsbehoeften van de teamleden en ben je verantwoordelijk voor het (laten) beheren van de vakapplicaties.

  Kortom, je bent de coach en trekker van het team en kan de medewerkers ook inhoudelijk begeleiden in uitdagende projecten.

  Je doet dit vanuit onze kantoren in Berchem en Gent.Wat wij vragen Een afgeronde opleiding burgerlijk of industrieel ingenieur (BE) / Civiele Technieken of HBO (NL), aangevuld minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

  Een gedegen technische basis : kennis van de Eurocodes, CAD, SCIA of andere modelleringstools. Een generalistische opstelling.

  Zelfstandigheid, enthousiasme en een collegiale werkhouding. Wil jij je inzetten om het team vakinhoudelijk en naar werking verder te ontwikkelen.

  Een vlotte beheersing van Engels en Frans is een pluspunt.Wat wij bieden Samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams.

  Veelzijdige en uitdagende projecten. Ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid. De mogelijkheid om een nieuwe vestiging (Gent) mee uit te bouwen.

  Marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. De uitdaging om een jong team te laten groeien. De mogelijkheid deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

  Wie wij zijnJe komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

  Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland.

  Ook jij!Reageren?Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Stefan De Roos, telefoonnummer : +32 475 53 73 91 of via mail : hr-be witteveenbos.com

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier