Balie Medewerker / Magazijnier
Accent
Lummen, BE
3 dagen geleden

Onze klant is met 31 filialen marktleider ende grootste verdeler van dakmaterialen in Belgi . Reeds meer dan 60jaar bouwen zij aan een ijzersterke reputatie als producent vanregenwaterafvoersystemen en als groothandel indakbedekkings-materialen.

Onze klant staat in de sector bekend omzijn ruime voorraden zijn zeer klantgerichte service en zijneffici nt logistiek netwerk.

Zij bieden de dakwerker eentotaalpakket van producten en diensten aan. Met een team van 250enthousiaste en gedreven medewerkers blijft onze klant bouwen aaneen continuegroei.

Functiebeschrijving

Samenmet je collega's bedien je de klanten in ons magazijn. Tevensverwerk je de inkomende goederen zorg je voor de orderpicking enhet laden en lossen van vrachtwagens.

Je staat mee in voor hetstockbeheer en de opvolging en uitvoering van zaagwerkplaatmateriaal aan de paneelzaagmachine. Wanneer nodig ondersteunje de balie bij het opmaken van offertes orderverwerking enfacturatie.

Functie-eisen

Jebent in het bezit van een heftruckattest. Je beschikt over eengoede kennis van de courante MS-office toepassingen. Je bent eenteamspeler klantvriendelijk enthousiast gedreven en flexibel.

Kennis van dak- gevel- en bouwmaterialen zijn een pluspunt.Ervaring met een ERP-systeem (SAP) is een pluspunt. Ben jij depersoon die wij zoeken?

Aarzel dan niet en solliciteer op dezevacature of stuur een mail naar aarschot accentjobs.be of bel onsop het nummer 016 / 44.15.60 . Totdan!

Arbeidsvoorwaarden

Eeninteressante functie binnen een groeiend en financieel gezondbedrijf met bewezen stabiliteit. Een aantrekkelijke verloning infunctie van je ervaring en capaciteiten.

Extralegale voordelenzoals maaltijdcheques groepsverzekering / pensioenopbouw volgens CAObepalingen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier