Medewerker prijscalculatie en offertebeheer Solucious
Solucious
BORNEM, BEL
1 dag geleden

Vacatureomschrijving

Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren.

Om te garanderen dat zij altijd de beste producten tegen correcte tarieven krijgen, zoeken we een extra medewerker voor de dienst Prijscalculatie en offertebeheer.

Jij zet de verkoopprijzen voor de klanten van Solucious. Dit doe je op basis van het aantal leveringen per week, het type producten dat wordt gevraagd, enz.

Je stelt ook offertes op voor vrije aanvragen en openbare aanbestedingen. Daarbij hou je altijd rekening met de schaal van een aanvraag (denk aan grootverpakking of retailverpakking) en de voorkeur van de klant voor A-, B- of C-merken.

Je gaat op zoek naar het passende assortiment (elk Solucious-assortiment telt ongeveer 10.000 artikelen) en bepaalt hiervoor ook een juiste prijs.

De dienst Prijscalculatie en offertebeheer is een ondersteunende dienst : samen met het salesteam proberen we nieuwe klanten binnen te halen.Je werkt in Bornem.

Profiel

 • Hart voor cijfers, oog voor detail Je bent niet alleen goed met cijfers, je werkt er ook graag mee. Ideaal, want je dagen zijn gevuld met de berekening van marges en het bepalen van een offerteprijs / aanbestedingsprijs.
 • Excel Je beschikt over een goede Excel-kennis. Het is je tool bij uitstek. Je gebruikt dit programma dagelijks om cijfers in statistieken te gieten en om marges van nabij op te volgen.
 • Talenkennis Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Frans. Dat komt van pas wanneer je met klanten en medewerkers van over heel België mailt, telefoneert en vergadert.
 • Je stelt ook offertes en rapporten op in de twee talen.

 • Initiatief Jij verdiept je elke dag in cijfers. Spot je een mogelijk probleem of een opportuniteit? Laat dan van je horen, we luisteren met plezier.
 • Wij bieden

 • Hecht team met ondersteuning Solucious telt meer dan 450 medewerkers, Colruyt Group zelfs meer dan 30.000. Je kan dus rekenen op de expertise van talloze collega’s, terwijl je samenwerkt in een team van in totaal 6 mensen.
 • Zekerheid en comfort Je krijgt meteen een vast contract van onbepaalde duur binnen Colruyt Group, een stabiel en groeiend bedrijf.
 • Bovendien heb je glijdende werkuren : ideaal om je werk en privé evenwichtig te plannen.

 • Impact Solucious is een jong bedrijf. Je krijgt dus de kans om mee te bouwen aan een sterk groeiende onderneming.
 • Extralegale voordelen Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals winstdeelname, maaltijdcheques en korting in de winkels van Colruyt Group.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier