Duovrijwilliger, ondersteun een andere vrijwilliger
Zorggroep Orion
Turnhout
1 dag geleden

Job description

Concreet vragen we aan jou om gewoon mee te draaien in één van de vrijwilligerstaken en dit samen te doen met een vrijwilliger die wat extra begeleiding nodig heeft.

Je wordt als maatje’ gekoppeld aan een vrijwilliger met een ondersteuningsvraag. Jouw maatje, de andere vrijwilliger, kan persoonlijk groeien in verschillende vaardigheden.

Samen met jou gaan we heel specifiek op zoek naar én een toffe taak én een vrijwilliger waarmee je een klik hebt. Uiteraard zorgen we er voor dat er regelmatig reflectie momenten zijn zodat je zeker ook goed voor jezelf zorgt.

Your profile

Je hebt een hart voor mensen en wil iets betekenen voor hen. Wel, je kan twee vliegen in één klap slaan. Je zet je graag in voor de mensgerichte zorg voor senioren en je bent actief in de buurt van een vrijwilliger met een ondersteuningsvraag.

Belangrijk is dat je een positief iemand bent met een luisterend oor en dat je iemand kan meenemen in het uitvoeren van vrijwilligerstaken.

Our offer

Een professionele ondersteuning in een aangename sfeer. Bovendien word je lid van een uitgebreide en enthousiaste vrijwilligersgroep.

Je bent deel van meer dan 240 vrijwilligers. We bieden je uiteraard een vrijwilligersverzekering aan en regelmatig een bedankje en een drankje

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier