Vrijwilliger administratieve ondersteuning – Administratie talent
11.11.11
Wilrijk, BE
5 dagen geleden

Je hebt een hart voor zieke en gehandicapte kinderen en komt terecht in een enthousiaste, warme groep vrijwilligers. Je tijdsinvestering is soepel in te vullen en een groot deel kan via thuiswerk.

In ruil kan je van verschillende dingen proeven en ervaring opdoen, ontmoet je op korte tijd een hoop interessante mensen terwijl je je inzet voor zinvol werk.

Hallo karma J! Welkom in team Goudhaantjes!

Vrijwilligersvacature

Jij bent een vrijwilliger die ons administratief wil ondersteunen. Je bent hulpvaardig, weet van aanpakken en bent gigantisch sympathiek.

Je helpt met planning- en agendabeheer, archiveert foto’s, video’s en volgt de ledenadministratie en inschrijvingen mee op, je helpt de nieuwsbrief samenstellen, je verzorgt de communicatie met onze Goudhaantjesgezinnen, onze partners en vrijwilligers.

Heb je een ander idee over wat je als vrijwilliger voor vzw Goudhaantjes kan betekenen? Laat het ons zeker weten! Afhankelijk van wat je wil, kom je gewoon een handje helpen of neem je steeds grotere verantwoordelijkheden op.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier