monteur/cleaner
Accent
Hooglede, BE
21 uur geleden

De klant is een ge ntegreerde beursgenoteerdegroep van wereldformaat gespecialiseerd in kunststofsystemen - enprofielen voor ramen en deuren.

Ze produceren ook terrasplankengevelbekleding en interieurtoepassingen. De missie : Building asustainable home staat centraal.

Ze blinken uit in innovatieecologie endesign.

Functiebeschrijving

Jestaat in voor de reiniging montage en demontage van fili reskalibers an-extruders PCE-werktuigen inroltoestellendeligneermessen en alle andere werktuig- of productiegewondenhulpgereedschappen.

Dit volgens de opgelegde methodes. Je staat invoor de permanente bewaking van de kwaliteit van de te reinigenwerktuigen en doet de nodige bijsturingen.

Je ziet toe op de ordenetheid en veiligheid binnen het reinigingsmiddel- enmontageproces.

Functie-eisen

Jebeschikt over een sterke praktische en technische kennis. je kansystematisch werken volgens de voorgeschreven werkmethodes.

Je hebtoog voor veiligheid. Je bent flexibel en bereid om indien nodig detaken aan te leren van extrudeur of voorman. Je bent bereid om in 2ploegen tewerken

Arbeidsvoorwaarden

Eenopleiding binnen het bedrijf. Extralegale voordelen naast uwverloning.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier