DISPATCHER
Transports Dandoy via De Putter & Co
Mollem, Vlaams-Brabant, BE
1 dag geleden
source : Jobat

U beheert het volledige nationale transportgebeuren. Daarbij staat u garant voor een optimale organisatie en planning van de routes en houdt hierbij nauwgezet rekening met diverse factoren zoals afstand, volume, rij- en rusttijden.

De planning gebeurt via een geautomatiseerd systeem. U garandeert tijdige en correcte leveringen door intensieve en efficiënte communicatie.

Daarnaast zorgt u voor een nauwkeurige uitvoering en opvolging van de administratie (vrachtbrieven, tachograaf, etc.). In samenwerking met de technische dienst plant u het onderhoud en herstellingen van het wagenpark optimaal in.

Door uw enthousiasme motiveert en inspireert u uw team van chauffeurs en collega’s. U werkt actief mee aan een goede interne communicatie waarbij u rechtstreeks rapporteert aan de General Manager.

 • Een interessante functie met de nodige uitdaging en afwisseling in een aangename organisatie
 • Een representatief loon volgens ervaring en competenties
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier