Word jij buddy in Mechelen?
11.11.11
Mechelen, Belgium
6 dagen geleden
 • kanszoekende jongeren met geëngageerde vrijwilligers zoals u in een tweejarig buddytraject. Met de persoonlijke steun van een buddy kan de jongere, nieuwe keuzes ontdekken.
 • Met vallen en opstaan. Door een versterkt gevoel van eigenwaarde en geloof in eigen kracht kan hij of zij de regie van zijn / haar eigen leven opnieuw in handen nemen.

  ArmenTeKort biedt...

 • onze vrijwilligers een unieke opleiding. Via een webplatform, specifieke workshops en veel hulp van ervaringdeskundigen, leer je jezelf beter kennen en verwerf je nieuwe competenties.
 • Hiermee kan je goed voorbereid in een onbevooroordeelde, gelijkwaardige buddyrelatie stappen. En het maakt je ook een betere collega, ouder, vriend,...!

  ArmenTeKort zoekt...

 • enthousiaste, ondernemende en veerkrachtige vrijwilligers. Mechelen is een jonge dynamische stad en daar willen wij een bijdrage aan leveren.
 • Met elk duo dat we vormen staan we telkens een stap dichter bij dit doel!

  Indien je geteresseerd bent, kijk dan zeker eens op onze website. De volgende infosessies staan steeds vermeld onder . Of neem gewoon contact op

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier