Deeltijds medewerker outbound telesales
Adecco
Vilvoorde, Vlaams-Brabant, Belgium
4 dagen geleden

Ben je communicatief en commercieel ingesteld? Hou je van bellen? Voor een contact center in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Medewerker Outbound telesales.

Je werkt voor verschillende opdrachtgevers en neemt contact op met hun klanten en potentiële klanten. Het doel van de oproep is een afspraak te maken tussen de beslissingsnemers van de bedrijven en de regioverantwoordelijke van de opdrachtgever.

Je maakt dus het doel van de oproep kenbaar aan de klant (of toekomstige klant) en informeert hen en maakt hen warm over het doel van die afspraak.

Je plant de afspraken op efficiënte wijze in in de agenda van de regioverantwoordelijke.

Je kan enthousiaste telefoongesprekken voeren met beslissingsnemers van bedrijven.

Je kan tijdens een telefoongesprek concrete behoeften bij de prospect herkennen en op basis hiervan een afspraak maken voor de regioverantwoordelijke van de opdrachtgever.

Je werkt nauwgezet en noteert alle informatie van je telefoongesprekken systematisch en Je bent commercieel ingesteld, en je besteedt de nodige aandacht aan de prospect

 • Je hebt reeds ervaring met het maken van telefonische afspraken
 • Je beheerst de Franse taal perfect, zowel mondeling als schriftelijk, of je bent zeer goed tweetalig.
 • Je kan klantgericht en creatief omgaan met de reactie van de prospect / klant tijdens het telefoongesprek
 • Afwisseling en meewerken aan verschillende projecten zijn voor jou een aangename komt terecht in een klein en familiaal team, waar je enorm zal groeien doordat je een grote zelfstandigheid hebt en eigen inbreng geapprecieerd wordt.
 • Je werkt binnen de kantooruren, maar er is een grote flexibiliteit qua uren. Er is mogelijkheid tot deeltijds werken. Idealiter werk je per week, maar dit is bespreekbaar in functie van jouw beschikbaarheid.

  Het bedrijf is makkelijk bereikbaar en vlakbij het treinstation in Vilvoorde.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier