Project ingenieur E&I
Whoohoo
Gent, Belgium
12 uur geleden

Over de functie

Automatisatie en instrumentatie projecten op hoogstaand gebied bij een chemische reus!

Als project ingenieur automatisatie sta je in voor het opstellen van investeringsbudgetten en realiseren van het project binnen dit opgestelde budget.

Je werkt de elektrische en instrumentatie / automatisatie aspecten van de toegewezen projecten vanaf de start van het project (opmaken tekeningen, schema’s, basisberekeningen) Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsvraag- en uitvoeringsdossiers (incl.

opstellen van technische beschrijvingen).

De project ingenieur automatisatie neemt deel aan aankoopactiviteiten i.v.m. projecten (besprekingen met leveranciers, prijsaanvraag, controle geleverde materialen / uitgevoerde werken, facturen nakijken,).

Je begeleidt eventueel toegewezen ontwerpers en projecttekenaars bij grotere projecten. Verder herken je de noden van de interne klanten & definiëring van de inhoud van de werkingsprincipes van de automatisatiesystemen.

Functie eisen

 • Masterdiploma Industrieel Ingenieur Elektromechanica of Elektrotechniek.
 • Ervaring in automatisatieprojecten binnen de procesindustrie (chemie, petrochemie, voeding, farmacie, ).
 • Je hebt kennis van automatisatiesystemen zoals PCS7, Win CC, Emerson,...
 • Je bent je uitdrukken in het Nederlands en Engels.
 • Je bent zelfstandig, nauwgezet en punctueel op technisch / administratief vlak.
 • Over het bedrijf

 • Een internationaal en stabiel bedrijf, die een vooraanstaande positie bekleedt binnen zijn sector en de grootste technische uitdagingen bied.
 • Een dynamische en collegiale werkomgeving met aandacht voor ondersteuning, opleiding en persoonlijke ontwikkeling.
 • Zeer aantrekkelijk salarispakket met uitgebreide extralegale voordelen.
 • Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier