Projectleider werken op hoogte
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
1 dag geleden

Over de functie

Je komt als Projectleider terecht bij een marktleider inzake werken op hoogte, isolatie, industriële schilderwerken en asbestverwijdering.

Als Projectleider werken op hoogte werk je intern nauw samen met de directe collega’s, leidinggevende en medewerkers. Daarnaast zal jij het aanspreekpunt zijn voor klanten en heb je contact met hun medewerkers op verschillende niveaus inzake contractmanagement, projectmanagement, financiën, HSEQ e.d. .

Je zorgt voor de werkvoorbereiding van projecten en onderhoud, het organiseren en plannen aan de hand van budget en het delegeren van de werkzaamheden aan de uitvoerders.

Je coacht de medewerkers op veiligheidstargets en ziet toe op correct gebruik van risicobeheersmaatregelen.

Je onderhoudt relaties met de bestaande klanten om deze optimaal te benutten. Tot slot calculeer je het opgenomen werk en maak je afspraken met de klant over meer- en minderwerk.

Functie eisen

 • Idealiter heb je genoten van een hogere opleiding, anders ben je gelijkwaardig door ervaring
 • Je kan minstens 4 jaar leidinggevende ervaring voorleggen in een soortgelijke functie en / of in projectmanagement en contractmanagement
 • Ervaring in werken op hoogte of in de Oil & Gas industry is zeker een meerwaarde
 • Je bent in het bezit van een VOL VCA of je bent bereid dit op korte termijn te behalen
 • Vanwege de verplaatsingen is een rijbewijs B noodzakelijk
 • Je bent bereid tot verplaatsingen. Dagelijks bezoek je projecten of onderhoudslocaties.
 • Over het bedrijf

  Het bedrijf kenmerkt zich door een transparante cultuur, korte lijnen en internationale ondernemersgeest. Dankzij hun multidisciplinaire aanpak is de organisatie uitgegroeid tot marktleider in de Benelux.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier