Commercieel Medewerker Binnendienst (werken in het buitenland)
Euroccor
Geel, België
2 dagen geleden

Wij hebben de avontuurlijkste droombaan voor jou samen met jouw toekomstige Nederlandse collega’s in Sofia, Bulgarije! Nieuwsgierig?

Lees snel de functie en wat wij te bieden hebben.Werklocatie : Sofia, Bulgarije Wat ga je doen?Jij bent helemaal klaar voor een functie met een uitgebreid takenpakket! Jouw focus is het zorgen voor een optimale klantrelatie en beleving.

Elk contact met een klant vormt een commerciële kans waardoor een klantgerichte aanpak resulteert in een grotere klanttevredenheid.

Klanten zullen daardoor bijvoorbeeld sneller ingaan op bijkomende aanbiedingen. Daarnaast is het van belang dat je altijd de klant te woord staat en vragen beantwoord.

Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat grenzen worden verlegd waarbij jij kan rekenen op het gezamenlijk vieren van successen.

Wie is Euroccor?Euroccor JSC, opgericht in 2005 en partner van Mifratel, de tweede grootste contactcenter groep in de Benelux, is een Bulgaars outsourcing partner (BPO) met Belgische roots.

Euroccor heeft Belgische roots en opereert vanuit de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Het succes is gebaseerd op het investeren in lange termijn klantrelaties en het streven naar een excellente klantbeleving.

Verantwoordelijkheid, respect en eerlijkheid zijn een paar van onze kernwaarden! Kortom, niet zomaar een Contact Center!Wie ben jij?

 • Jij zet je ten alle tijde in om een uitstekende klanttevredenheid te garanderen! Verder beschik jij over de volgende eigenschappen : Goed ontwikkelde mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Jij kan goed luisteren en begrijpt snel de vraag van de klant; Je bent leergierig en verliest doelen niet uit het oog; Nieuwe systemen gebruiken, schrikt jou niet af;
 • Je werkt graag in een dynamische omgeving; Je vindt het leuk om klanten telefonisch, via mail of chat te voorzien van de meest actuele informatie.

  Wat bieden wij?Bij Euroccor maken onze mensen het verschil. Absoluut! Maar meer dan alleen de mensen : het is wat ze doen, hun drive , wie ze zijn, hun talent, hun houding, hun enthousiasme en ambitie die het verschil maken.

 • Precies om wie we zijn bieden we : Meer dan een marktconform salaris; Prestatiegerichte bonussen; Gratis water, koffie, vers fruit, leuke team events en nog veel meer;
 • Prettige sfeer waar grenzen worden verlegd en successen worden gevierd;Wij denken mee, wij ontzorgen je in het gehele traject : Een extra privé gezondheidsverzekering;
 • HR-begeleiding voor, tijdens en na jouw aankomst; Vliegtuigticket naar Sofia en transfer vanaf de luchthaven; Hotelovernachting voor de eerste dagen;
 • Begeleiding in het vinden van een geschikte woning; Leuke collega’s die jou adviseren bij het vestigen in Sofia; Het verzorgen van jouw SSN-nummer en het openen van een bankrekening.

  Ga deze uitdaging samen met ons aan!Wij zijn nieuwsgierig naar jou, deel je CV via de sollicitatiebutton!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier