vacature buitenschrijnwerker regio oostkamp
Randstad
Oostkamp, West-Vlaanderen
5 dagen geleden

job description

Je staat in voor het uitvoeren van schrijnwerken op de werf. Dit omvat o.a. kapconstructies, valse wanden, plaatsen van ramen en deuren.

 • Je werkt op werven in de regio rond Brugge, geen verre verplaatsingen dus!
 • qualification

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B- Je hebt ervaring met het plaatsen van buitenschrijnwerk- Je hebt een vca-attest of bent bereid dit via Randstad te behalen -
 • Goeie sfeer onder de collega's - Werken in eigen regio, geen verre verplaatsingen - Menselijke aanpak - Correcte en stipte betaler -

  Loon volgens barema bouw Randstad Construct is gespecialiseerd in het tewerkstellen van arbeiders in de bouw, zowel tijdelijk als vast.

  Je hebt recht op alle voordelen verbonden aan de bouwsector, zoals weerverletzegels, getrouwheidszegels, inhaalrustdagen.

 • Je hebt je eigen contactpersoon die jouw dossier door en door kent. Je kan steeds bij ons terecht met vragen of problemen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier