Payroll accountant
Tenneco
Sint Truiden
5 dagen geleden
source : Student.be

1. Basis functiebeschrijving :

Verantwoordelijk voor verzekeringen Administratie bruggepensioneerden Algemene administratie loondienst Voorbereiding dossier educatief verlof 2. Organisatie :

Rapporterend aan Finance Manager Geen directie supervisie aan andere werknemers 3. Dimensies :

Directe impact op de administratie van het Pensioenfonds (1,5 MIO Euro per jaar) Directe impact op personeelsgebonden verzekeringen (0,5 MIO Euro per jaar) Directe impact op de loonberekening bruggepensioneerden (35.

000,00 Euro per maand) Directe impact op de terugbetaling educatief verlof door het Ministerie (250.000,00 Euro per jaar) 4. Belangrijkste taken :

A. Verantwoordelijk voor alle personeelsgebonden verzekeringen Contact met makelaars AON (Pensioenfonds), AG Insurance (groepsverzekering) Contact met DKV voor hospitalisatieverzekering Contact met AG voor dental plan en invaliditeitsverzekering cafetariaplan Contact met arbeidsongevallenverzekering Berekening van de persoonlijke pensioenfondsbijdrage Maandelijkse betalingen aan het pensioenfonds Opvolging van alle administratie (bestanden, contracten, ) B.

Verantwoordelijk voor alle bedrijfsverzekeringen Contact met makelaar JLT Belgibo Opvolging polissen en betalingen premies C.

Administratie Early retirements Contact met het sociaal secretariaat Verantwoordelijk voor de maandelijkse loonberekening Berekening van de voorziening brugpensioenen Input van de basisgegevens in SAP D.

Algemene administratie loonafdeling Ondersteuning geven aan de andere werknemers van de loondienst Basiskennis SAP HR software Input vakantiedagen in SAP Basiskennis van sociale wetgeving (backup andere collega’s) E.

Indienen dossier Educatief verlof Voorbereiding van de verlofkalenders Opvolging van de aanwezigheidsattesten Ingeven van de verlofkalenders in SAP HR software Indienen van de jaarlijkse teruggaafaangifte

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier