Technical Manager
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
1 dag geleden

Over de functie

Als Technical Manager begeleid je de interne calculatiediensten en werk je klantgerichte voorstellen uit van technische installaties in gebouwen.

Je bent verantwoordelijk voor de strategische voorbereiding, het design, de technische uitwerking en de budgettering. Je documenteert de offerte (HVAC, elektriciteit en sanitair), schakelt tussen de verschillende technieken en coördineert het bouwteamproject.

Functie eisen

Onze ideale Technical Manager :

 • Heeft minimum 5 jaar werkervaring in een engineering functie
 • Begrijpt de werking van een HVAC, elektrische en sanitaire installaties
 • Stelt kwaliteit en klanttevredenheid voorop
 • Werkt goed in teamverband en kan mensen motiveren
 • Is een echte 'problem-solver'
 • Heeft een extra troef bij kennis en gebruikservaring van BIM
 • Over het bedrijf

  Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities. Je kan rekenen op een prima omkadering in een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is.

  Collegialiteit is één van de speerpunten van dit bedrijf. Toffe en gepassioneerde collega’s maken het werk eens zo aangenaam en kenmerken de duidelijke organisatiestructuur.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier