Sales Representative Nightlife
Imperial Tobacco
Field Based, Belgium
4 dagen geleden

Over ons

Werken bij Imperial Tobacco Benelux, onderdeel van Imperial Brands betekent werken bij een gepassioneerd en succesvol bedrijf!

Work Together, Win Together. Dat is onze mentaliteit. Het staat centraal in onze samenwerking met elkaar, met onze klanten en met onze stakeholders.

Imperial Tobacco Benelux is een Sales&Marketing organisatie met een groot team in Oosterhout en Mechelen. Samen zorgen wij ervoor dat we onze toonaangevende positie in de Benelux behouden en versterken.

Professionaliteit, passie, enthousiasme en ambitie kenmerken onze collega’s. Ze gaan geen uitdaging uit de weg.

Binnen de afdeling Field Sales in België zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de regio Antwerpen!

Wat is het doel?

Als Sales Representative Nightlife rapporteer je aan de Field Sales Manager. Je vertegenwoordigt Imperial Tobacco bij uitbaters van nachtwinkels en Cash&Carry.

De basis van je samenwerking is het garanderen van de distributie en zichtbaarheid van onze strategische merken.

In deze functie zorg je ervoor om een goede relatie op te bouwen met de ondernemers en personeel om hen ambassadeur te maken van onze merken.

Je stelt samen met de klanten doelstellingen op om onze merken te activeren en zo ons marktaandeel te verhogen.

Wat ga je doen?

Je analyseert de performance van de winkel en vertaalt dit in een actieplan op maat voor onze klant, waar de focus ligt op marktaandeel bevorderende acties.

Je draagt zorgt voor een correcte uitvoering en bijsturing van de activiteiten om zo de gestelde KPI’s te realiseren. Ook evaluatie van de activiteiten met onze klant staat op jouw agenda.

Uiteraard zijn een optimale distributie en beschikbaarheid van onze merken en een goede service richting onze klanten, de basis in jouw werk.

Kortom : een functie waarin je veel ruimte krijgt en daarmee bijdraagt aan ons succes!

Wie ben jij?

Je werkt en denkt op minimaal Bachelor niveau. Je begrijpt de behoeftes van een retailer en bent in staat deze te vertalen in commerciële kansen voor Imperial Tobacco.

Je hebt kennis van klanten en shoppers in de tabakscategorie. Je bent resultaatgedreven en je kunt verantwoordelijkheid nemen.

Met jouw planmatige aanpak, overtuigingskracht en ondernemerschap waarborg jij jouw succes. Je bent analytisch sterk en werkt accuraat.

Daarnaast heb je een pro-actieve houding waarmee jij breder bijdraagt aan de business van Imperial Tobacco. Kennis van Engels is een must, kennis van Frans is een plus.

Wat bieden wij?

Imperial Brands biedt een dynamische werkomgeving en een aangename werksfeer met een gezonde ambitie. Je inzet belonen we met een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een bedrijfswagen.

Geinteresseerd?

Heb je interesse in deze functie, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Wil je eerst meer informatie over de functie, stuur dan een e-mail naar Nathalie Suarez, Senior Recruitment Advisor, via :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier