HR Consultant
Impact
3190 Boortmeerbeek
6 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Uitzendbureau voor specialisten in techniek, bouw en office

IMPACT is een gespecialiseerd uitzendbureau met een hoofdkantoor in Hasselt. Ons doel? Met een persoonlijke aanpak, heldere focus en veel engagement en expertise werkgevers matchen met specialisten die op zoek zijn naar een job in de domeinen techniek, bouw of office.

Zo dragen wij bij tot de succesvolle groei van ondernemingen en tot de professionele tevredenheid van de experts die via ons een job vinden.

IMPACT in cijfers

23 kantoren in België en 1 in Polen

een 125-tal medewerkers

2 diensten : interim en werving & selectie

2 concepten : lokale en internationale werving

3 focusdomeinen : techniek, bouw, office

1250 uitzendkrachten dagelijks tewerkgesteld

70.000.000 euro omzet in 2018

Interim én werving & selectie

IMPACT is de ideale partner voor werkgevers die willen samenwerken met een specialist in interim en werving & selectie, en voor kandidaten die op zoek zijn naar een job die helemaal past bij hun vaardigheden en persoonlijkheid.

We onderscheiden ons als uitzendbureau door altijd te gaan voor kwaliteit. Om de beste profielen te vinden, kijken we niet alleen lokaal, maar ook internationaal.

We werken samen met buitenlandse partners om specifieke kandidaten te rekruteren voor lokale tewerkstelling. IMPACT is VCU-gecertificeerd en lid van Federgon.

Zusterbedrijf van NOVA Engineering en Talent Link

IMPACT is een zusterbedrijf van NOVA Engineering en Talent Link. NOVA Engineering is gespecialiseerd in de werving en selectie van ingenieurs en technische profielen.

Talent Link, opgericht in 2016 door An en Lien Schalley, focust op de werving & selectie van getalenteerde, hooggeschoolde specialistische professionals.

Job description

Als student-recruiter bij IMPACT ben je de sleutelfiguur tussen bedrijven en kandidaten. Je gaat op zoek naar sterke kandidaten via advertenties, jobsites, beurzen en andere kanalen, en belt hen op voor een kennismakingsgesprek.

Verloopt de eerste telefonische screening goed? Dan plan je een face-to-face-interview met je kandidaat en match je hem of haar met de specifieke behoeften van onze klanten.

In deze job zoek je bovendien proactief opportuniteiten en stel je spontaan goede kandidaten voor. In overleg met je collega engageer je je om nieuwe klanten aan te trekken én om bestaande klanten warm te maken voor extra opdrachten.

Kortom : je job als student-recruiter bij IMPACT is bijzonder gevarieerd en biedt heel wat boeiende uitdagingen. Je wordt in je werk ondersteund door een ervaren team van enthousiaste collega-recruiters.

Ben je opzoek naar een studentenjob waar je veel kan leren en ruimte hebt om jezelf te ontplooien? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Searched Profile

Ben je iemand die gedreven en enthousiast is met een positieve ingesteldheid?

Iemand die inzichten heeft en kandidaten kan doorgronden?

Is het commerciële aspect in deze studentenjob geen afschrikmiddel?

Kan je vlot van de ene taak naar de andere taak switchen? Maw, veel afwisseling...

Ben je zeker bereid om te leren op administratief vlak?

Dan ben jij waarschijnlijk een geschikte student om bij ons veel bij te leren en de leuke en spannende kant van onze sector te leren kennen.

We offer

Wij bieden onze studenten de kans om alle aspecten van de job als HR Consultant te leren kennen.

Je maakt kennis met sociale wetgeving, allerhande bedrijven, het commerciële aspect, diepteinterviews, ... kortom te veel om op te noemen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier