Asset Management Ingenieur voor inspecties van kunstwerken
ARCADIS Belgium nv
Gent, BE
1 dag geleden

Functie

Als Asset Management Ingenieur voor inspecties van kunstwerken lever je een belangrijke bijdrage aan beheer- en onderhoudsvraagstukken van de veelzijdige infrastructuur.

 • Je verleent advies aan interne en externe klanten inzake asset management zodat bestaande en nieuwe assets optimaal kunnen presteren.
 • Je bent verantwoordelijk voor de interpretatie van de verslagen en stelt remediërende maatregelen voor, met focus op optimale prestaties waarbij de risico’s worden beheerst.
 • Profiel

 • Je genoot de opleiding Industrieel of Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde.
 • Je beschikt over een degelijke ervaring binnen infrastructuur (kunstwerken).
 • Relevante werkervaring op vlak van asset management is een absolute plus.
 • Je bent analytisch ingesteld maar eveneens in staat om pragmatische oplossingen voor te stellen.
 • Je weet van aanpakken en beschikt over de nodige overtuigingskracht.
 • Je bent vlot communicatief, je treedt op als problemsolver en je kan zowel goed autonoom als in team functioneren.
 • Aanbod

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps-

  en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

  Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

  Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, en afhankelijk van je functie - een bedrijfswagen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier