KOETSWERKHERSTELLER PLAATSLAGER ANTWERPEN
De Lijn
Antwerpen, Antwerpen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Als koetswerkhersteller plaatslager zorg je mee voor het herstel en de look & feel van de trams en bussen in regio Antwerpen.

Zo ja sta je in voor plaatbewerking van plaatmateriaal (plooien, kappen en lassen), (re)constructie van metalen onderdelen, herstellingen van binneninrichting van voertuigen (kunststof, metaal) en het vervangen van ruiten.

Ook ben je verantwoordelijk voor de (de)montage van onderdelen en inrichtingen aan binnen- en buitenkant en he aanmaken en voorbereiden van lasonderdelen en algemeen laswerk.

Dit doe je samen met jouw team van zo'n 15 collega's.

Om de job succesvol te kunnen uitvoeren ben je in het bezit van een diploma carrosserie / constructie / lassen of ben gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt een basiskennis snij- en plooitechnieken van plaatmateriaal en een kennis van metalen. Je hebt ook kennis van algemene montage en constructietechnieken, verlijmings- en borgingstechnieken en van plaatvormingstechnieken, plaatverbindingstechnieken (rivetteren, puntlassen, felsnaden) en lastechnieken.

Je kunt technisch planlezen en eventueel tekenen daarnaast werk je nauwkeurig en heb je oog voor veiligheid en detail. Je spreekt vlot Nederlands en bent in het bezit van een rijbewijs B.

Naast een aanlokkelijk salarispakket, ontvang je nog tal van andere extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, gratis woonwerkverkeer met het openbaar vervoer en extra verlofdagen.

Ook krijg je de kans jezelf te ontwikkelen middels interne bijscholing en opleiding. Maar bovenal biedt De Lijn jou de mogelijkheid om zowel persoonlijk als professioneel mee te groeien met een groot en stabiel bedrijf.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier