Operator Extrusie Weekendploeg NACHT (M/V)
Over Ago
Zele
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een textielbedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een OPERATOR voor het versterken van de WEEKEND NACHTPLOEG.

 • Als operator is je takenpakket erg divers : Bedienen van de vier verschillende lijnen; Machines instellen met de juiste parameters;
 • Fouten en storingen opsporen en oplossen. Indien dit niet lukt haal je er iemand van de technische dienst bij; Klein preventief onderhoud verrichten;
 • Machines schoonmaken en bijleren wanneer er technisch onderhoud wordt verricht.

  Vereisten

  Je bent in het bezit van een middelbaar onderwijs diploma in een TSO of ASO richting, waar logisch inzicht en techniek aan bod is gekomen.

  Kandidaten die niet het juiste diploma hebben, maar wel de nodige ervaring kunnen voorleggen, komen ook in aanmerking. Je toont initiatief en leert graag bij .

  Je hebt geen schrik om je handen uit de mouwen te steken. Je kan werken in een lawaaierige omgeving. Je toont interesse in de textiel wereld.

  Je bent bereid te werken in de vaste weekend nachtploeg. (17u-5u)

  Aanbod

  Na een succesvolle interim periode, krijg je een vast contract onbepaalde duur. Je komt terecht in een mooi en groeiend bedrijf.

  Naast een aantrekkelijk salarispakket krijg je ook nog heel wat opleidingsmogelijkheden, een aangename werksfeer en toffe collega - operatoren.

  Interesse? Mail jouw cv naar Lokeren ago.jobs of contacteer ons op het nummer 09 349 15 62

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Lokeren

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier