Project ingenieur
Whoohoo
Ghent, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Over de functieJe behandelt de volledige uitwerking van het project : calculatie, ontwerp, implementatie van duurzame technieken en werfopvolging!Als project ingenieur kan je 4 passies combineren : engineering, bouw, economie en ecologie.

Je gaat namelijk instaan voor de uitwerking van het dossier, zowel technisch als financieel. Je hecht daarbij sterk belang aan duurzame, innovatieve en creatieve oplossingen! Je behandelt dossiers zowel voor de openbare als privésector.

Jij bent verantwoordelijk voor de opmaak van de ontwerpen, uitvoeringsplannen, as-builtplan en principeschema’s. Daarvoor bereken je de warmteverliezen, dimensie van leidingen, luchtkanalen, materiaalgebruik, ventilatiedebieten, Aansluitend maak je ook de tekeningen op, aangezien de berekeningen en tekeningen op elkaar invloed hebben.

Je maakt prijsoffertes op naar leveranciers en onderaannemers en volgt deze ook nauw op. Je houdt ook nauw contact met de assistent-projectleider, projectleider en werfleider ter opvolging van de kwaliteit van de geleverde goederen en diensten.

Dit doe je door ook aanwezig te zijn op de werf en de nodige opmetingen, uitvoeringsdetails en aanpassingen mee te nemen ter aanpassing van het project.

Met voorkeur beschik je reeds over relevante ervaring in calculatie of HVAC. Je kan wel steeds rekenen op een gedegen interne begeleiding door de ervaren calculators, tekenaars, projectleiders en werfleiders.

Functie eisenJe beschikt over een hoger technisch diploma bouwkunde / energietechnologie / energiemanagementMet voorkeur beschik je reeds over enkele jaren ervaring als calculator, tekenaar of projectingenieur HVAC / koeltechniek.

Je bent cijfermatig sterk en werkt graag nauwkeurig. De grote van de projecten schrikt jou ook niet af, maar geeft juist de extra uitdaging voor de technische en financiële uitwerking hiervan!Met voorkeur heb je reeds ervaring in revit / stabicad / autocad 2DOver het bedrijfHet bedrijf is een bekende speler in de HVAC-wereld.

Daarbij behandelen ze totaalprojecten, waarbij zowel de HVAC als de elektriciteit en aansturing van HVAC wordt behandeld.

Ze behoren tot een grote groep, maar zijn zelf nog steeds een zelfstandige speler. De operations manager heeft zichzelf opgewerkt van project ingenieur naar zijn huidige functie en behandelt nog steeds zelf de sollicitatiegesprekken.

Persoonlijke en professionele groei binnen het bedrijf is prioriteit. Zelf zou hij niets liever hebben dat iedereen zich binnen het bedrijf opwerkt naar project manager, als daarin de interesse en ambitie is.

Ze focussen zich op de klasse 8 projecten. Dit houdt universiteitsgebouwen, ziekenhuizen, grote kantoorgebouwen, scholen, in.

Daarbij behandelen ze steeds zowel de HVAC als de elektrische zijde van deze projecten. 80% van hun projecten focust zich op de standaard HVAC, maar 20% houdt ook een combinatie met WKK, warmtepompen, energie-efficiëntie, in.

Dit aandeel zal in de toekomst steeds maar groter worden.Hun aanbod : · Vast contract van onbepaalde duur· Aantrekkelijk salarispakket· 20 vakantiedagen + 12 ADV-dagen· Bedrijfswagen met tankkaart· Maaltijdcheques· Hospitalisatie- en groepsverzekering· Opleidingsprogramma op maat : interne en externe opleidingen· Horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden· Leuke sfeer en goed groepsgevoelFlexBinnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij.

Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

SolliciterenHerken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier