Young Potential Machinebouw
Whoohoo
Gent, Belgium
18 uur geleden

Over de functie

Als young potential leer je de kneepjes van het vak kennen. Je bent gedreven om door te groeien naar de functie van projectleider.

Je wordt intern opgeleid, waarbij je binnen het bedrijf verschillende richtingen uit kan. Je start als tekenaar onder begeleiding van de projectleider.

De projecten dat je mag uittekenen en ontwerpen, worden steeds complexer. Je werkt de totaaloplossing praktisch uit en krijgt hierbij feedback van de projectleider en productie.

Na jouw opleidingsprogramma te hebben doorlopen, word je binnen het young potential programma projectleider. Als projectleider behandel je de projecten van A tot Z.

Je krijgt hierbij opnieuw de nodige begeleiding. Na 1 à 2 jaar is het mogelijk om door te groeien naar sales engineer, als daar jouw ambities liggen.

Functie eisen

Wat zoeken we in een Young Potential Machinebouw :

 • Je hebt een bachelor of master elektromechanica
 • Je bent leergierig
 • Je bent communicatief in het Nederlands, Frans en / of Engels zijn een plus
 • Je kan zowel zelfstandig als in team werken
 • Over het bedrijf

  Onze klant, waar jij kan starten als Young Potential Machinebouw, is een van de grootste spelers in de automobielindustrie.

  Dankzij hun innovatieve instelling, technische know-how en team van experten kan men steeds een optimale oplossing aan hun klant bieden.

  Men biedt jou als Young Potential Machinebouw , naast een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, een mooie startersfunctie waar jij de mogelijkheid krijgt om expert te worden in jouw vak!

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier