SAP Analytics Consultant
Flexso
Lummen, Belgium
20 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Overal hoor je dat data het nieuwe goud is. Gelukkig produceren we ook enorme hoeveelheden data, waardoor we er bijna in verdrinken.

Daarom is data misschien niet het nieuwe goud, maar wel de nieuwe olie. De uitdaging van al die data is dat die enkel wat waard wordt als ze slim verwerkt worden.

En daar hebben we jou voor nodig! Over Flexso Met een team van bijna 300 SAP specialisten, behoort Flexso tot de absolute top in de sector van bedrijfssoftware en procesoptimalisatie.

We begeleiden toonaangevende bedrijven bij het realiseren van een digitale strategie op basis van de nieuwste generatie SAP-oplossingen.

Onlangs werd Flexso nog bekroond als de meest innovatieve SAP partner van 2018. Innovatie zit in ons DNA en we schrijven elke dag nieuwe succesverhalen.

Wil jij die succesverhalen graag uitdragen in de markt? Lees dan zeker verder. Jouw Functie Als SAP Analytics Consultant speel je een rol doorheen de volledige duur van een project en ben je betrokken bij analyses, workshops, blueprints, configuraties, testing en go-live.

Je zorgt voor een succesvolle implementatie van onze SAP oplossing zodat een overvloed aan data, afkomstig uit verschillende bronnen, overzichtelijk wordt.

Hierdoor kunnen onze front-end collega’s verder aan de slag om visueel sterke stories’ te creëren. Gelukkig sta je er bij ons nooit alleen voor.

Samen met ervaren collega’s help je onze klanten om inzicht in hun data te krijgen. Je bent gepassioneerd door data en analytics en loopt voorop in de nieuwste Analytics oplossingen, zoals , BW / 4 HANA, SAP DWH Cloud, S / 4HANA Embedded Analytics, SAP BPC en .

Omdat Flexso een toonaangevende end-to-end SAP partner is, krijg je een breed beeld van het cross-domein SAP landschap; de ene keer integreer je onze analytics technologiën in HR processen, de andere keer wend je dit aan als katalysator binnen een financieel of logistieke process.

 • Hierbij kan je ook bedrijven het juiste advies geven voor het uitbouwen van hun analytics roadmap. Hier stopt het niet, want ook naast je project zorgen we ervoor dat je constant bijleert;
 • een grote focus op de nieuwste technologische (r)evolutie zit tenslotte in ons DNA. Dit doen we door regelmatig onze kennis te delen tijdens avondsessies en uiteenlopende SAP events, zoals het bijwonen van techdays, fast tracks, code jams en hackatons.

  We leren elkaar ook graag buiten het werk kennen, zo organiseren we BBQ’s, gaan we op shortski of dagen we elkaar uit tijdens een avondje lasershooten of karting.

 • Er is altijd wel iets te doen. Zien we jou op ons volgende feestje? Wat verwachten we van jou? Je kan terugblikken op enkele jaren ervaring in BI;
 • eervaring in HANA Modelering, Virtual Data Modeling (CDS) of SAP Analytical portfolio, zoals BW, BO, SAC, BPC, is zeker een plus Je wordt enthousiast van het modelleren van data, je bent vertrouwd met een ETL process en hebt de skills voor het bouwen van een semantische laag Complexe(re) technische omgevingen schrikken je niet af;
 • integendeel, hoe groter de uitdaging, hoe interessanter voor jou Ook al heb je je strepen strepen verdiend, je leert het liefst nog elke dag bij Teamspeler, communicatief en open in de omgang met klanten en collega’s zijn slechts enkele kenmerken die jou omschrijven Wat heeft Flexso jou te bieden ?

  Een job met impact : je katapulteert je klanten in de toekomst en laat hen groeien Ruimte om jezelf te ontwikkelen : coaching, opleidingen zo blijf ook jij groeien Cultuur van kennisdeling : bij je ervaren collega’s kan je altijd terecht Non-stop innovatie door gerichte investeringen in de nieuwste tools De dynamiek van een klein bedrijf met de mogelijkheden van een groot bedrijf De toffe collega’s en leuke feestjes krijg je er gratis bij

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier