GEDREVEN KELNERS VOOR LOSSE OPDRACHTEN GEZOCHT
manpower
Antwerpen, Belgium
2 dagen geleden

Job Description

Je bent verantwoordelijk voor de vlotte bediening van de gasten. Door uw ervaring en passie loopt de service steeds perfect.

Het dragen van een dienblad vormt voor jou geen probleem. Belangrijk is ook dat je met 3 borden kan lopen. Je kan op de juste wijze een tafel dekken, glazen en borden inzetten en afruimen.

Je bent flexibel naar werkuren toe en kan perfect in team werken.

Client Description

Voor bepaalde klanten zijn we dringend op zoek naar gedreven kelners met ervaring voor een fulltime of parttime functie met optie vast!!

Candidate Profile

Ben je op zoek naar een full time job of parttime job als kelner? Ben je zeer gepassioneerd en gemotiveerd? Door jouw glimlach en enthousiasme weet je voor de klant een totaalbeleving te creëren?

Je bent onmiddelijk beschikbaar voor een full time of parttime job? Ervaring in Horeca als kelner is uiteraard een must!! Zo ja?

Dan ben jij onze perfecte kandidaat!!

Client Offer

Onze klant biedt een boeiende en uitdagende job met verantwoordelijkheid in een toffe sfeer. Een mooie verloning is voorzien volgens barema.

Interesse? Stuur dan zeker uw CV met motivatiebrief naar office.antwerpenhoreca manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier