Verkoopstyliste Beerse Parttime
Accent
Beerse, BE
5 dagen geleden

Wij zijn een familiezaak waarbij al enkelegeneraties de ondernemingsmicrobe van moeder op dochter doorgegevenwerd. Dit zorgde ook steeds voor een frisse wind aan idee naangezien iedere bosslady telkens haar eigen inspiraties en passiesmet zicht meebracht.

Op die manier hebben we doorheen de jaren eengrote diversiteit in ons assortiment verworven en zijn weuitgegroeid tot Fashion & Lifestyle Store.

Zo bieden we u nietalleen de laatste nieuwe trends binnen de kledingscollecties ookstaan we garant voor een uitgebreide keuze in aangepaste juwelen enaccessoires.

En aangezien een outfit niet af is zonder macthingschoenen kon ook dat niet ontbreken in ons gamma. Kortom onzekracht bestaat uit ons totaalconcept.

Graag staan wij bekend voorperfect macthende stylings van top tot teen. Verder gaan we ookbreed in op ons totaalconcept.

Zo omhelst ons assortiment binneniedere categorie duurdere alsook goedkopere alternatieven. Ditkunnen we mogelijk maken doordat we met bekende n minder bekendemerken samenwerken.

Bovendien luidt ons motto als FashionStore : "Fashion never sleeps" en bieden we jullie ook wekelijksv le nieuwigheden. Dit alles proberen we dan ook in een gezellighuiselijke lifstylesfeer te serveren.

Zo zijn al debinnenhuisdecoratie stukken die je in de etalages en doorheen dewinkel ziet ook tekoop.

Functiebeschrijving

 • klantenhelpen
 • klanten aankleden van kop tot teen
 • topservices aanbieden
 • uitpakken van nieuwe collectie
 • winkel op orde houden
 • Functie-eisen

  Wijzijn op zoek naar iemand dat parttime of 4 / 5e wilt werken. Iemanddat al een eerste ervaring heeft in de fashion en zeerklantvriendelijk is.

  Je bent niet bang om klanten aan te sprekenverder te helpen andere kledingstukken aan te bieden... Ben jij meemet de nieuwste modetrends?

  En heb jij daarboven op ook nog derverkoopskills? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Solliciteerdannu!

  Arbeidsvoorwaarden

  Graagzien wij een extra collega in ons familiebedrijf. Wij bieden een24u Part-time job lange termijn optie VAST!

 • Woendag : 9u00 -12u00 en 13u30-18u00
 • Vrijdag : 9u00-12u00 en 13u30- 18u00
 • Zaterdag : 9u00-12u00 en 13u30 -18u00
 • Makkelijk te bereiken met het openbaarvervoer. Let op! De winkel heeft een pauze van 1.30u het is helaasniet mogelijk om in de winkel te blijven tijdens depauze.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier