Technisch tekenaar Inventor (m/v)
via YELLOW SELECTIE
Oudenaarde, E Flanders, BE
15 dagen geleden
source : Monster

Bedrijfsprofiel : Deze jonge en groeiende KMO spitst zich toe op de ontwikkeling en productie van (hoog)technologische toepassingen binnen de metaalverwerkende industrie.

Zij werken voornamelijk voor steden en gemeenten in België, Nederland en Frankrijk. Op dit moment werken er een 15-tal personen.

Functieomschrijving : Samen met je collega tekenaars en de projectleider sta je in voor het ontwerp van de projecten op maat van de klant.

Bij opstart word je ingeschakeld in het maken van productietekeningen en het opstellen van materiaallijsten. Na verloop van tijd ben je verantwoordelijk voor een volledig 3D-

ontwerp. Je denkt mee over technische uitdagingen en je reikt oplossingen aan. Verwacht : Je genoot een hogere technische opleiding en kan deze eventueel aanvullen met een eerste ervaring.

Je sterkste troef is jouw ruimtelijk inzicht. Je wordt geprikkeld door technische uitdagingen en bent sterk in innoverend denken.

Je bezit een breed technisch inzicht. Je kan werken met Inventor. Je bent een echte teamplayer. Je staat voor open communicatie en uitvoerig overleg.

Aanbod : Je komt terecht in een dynamische KMO in volle ontwikkeling die altijd kwaliteitsvol maatwerk levert. Je oefent een zelfstandige functie uit met sterke nadruk op communicatie, teamwerk en flexibiliteit.

Je kan rekenen op stevige ondersteuning bij opstart en je geniet een aantrekkelijk salaris. Trefwoorden : Technisch tekenaar, ontwerper, tekenaar-

ontwerper, 3D tekenaar, Inventor, Project Manager, Projectleider, Productievoorbereider, Werkvoorbereider, Tekenaar-ontwerper mechanica, Tekenaar-

ontwerper elektriciteit, elektronica, Technicus ontwerper, Metaal, metaalbouw, metaalbewerking, metaalindrustrie, metaal constructiewerken, Oudenaarde

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier