Werkvoorbereider / Assistent Projectmanager Mechanisch Onderhoud regio Aalst
People 4 Projects bvba
Aalst, E Flanders, BE
1 dag geleden
source : Monster

P4P zoekt een Werkvoorbereider / Assistent Projectmanager Mechanisch Onderhoud in de regio Aalst. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Werkvoorbereider / Assistent Projectmanager Mechanisch Onderhoud ben je verantwoordelijk over de jou toegewezen werfgedeeltes op technisch en organisatorisch vlak, dit in samenspraak met de project manager.

Een greep uit jouw takenpakket : Instaan voor technische voorbereiding van het project Planning en coördinatie van de werken Kwaliteit van de werken bewaken en regelmatig controles uitvoeren (Technische) assistentie en ondersteuning bieden aan brigadiers / techniekers Instaan voor een realistisch inschatting van kleinere werken, assisteren bij de opmaak van offertes en uitwerking van praktische oplossingen Onderhouden van contacten met medewerkers, leidinggevenden, leveranciers en klanten Vanuit jouw goede contacten met de klant spot je mogelijke toekomstige opportuniteiten Veiligheidsrisico's kunnen inschatten en hierop gepast anticiperen UW PROFIEL : Je behaalde een Graduaat of Professionele Bachelor Elektromechanica of Onderhoudstechnologie of bent gelijkwaardig door ervaring.

Juniors met een Bachelor diploma en een eerste werkervaring als technieker komen in aanmerking, evenals ervaren Werkvoorbereiders, Brigadiers, Werfleiders, .

 • met een A2 diploma worden aangemoedigd te solliciteren. Je beschikt over een ruime technische kennis op vlak van mechanische installaties, met vooral een focus op industriële montage ( pijpfitten ) en het lastechnische aspect.
 • Je bent hands-on ingesteld en houdt ervan dicht aanwezig te zijn op de werkvloer. Je bent sterk klantgericht. Je communiceert vloeiend in het Nederlands.

  AANBOD : Een voltijds contract van onbepaalde duur. Een uitdagende en afwisselende job binnen een aangename no-nonsense omgeving.

  Een werkgever die graag en veel investeerd in mensen, en waar je alle (doorgroei)kansen krijgt naar de toekomst. Een marktconform verloningspakket.

  CONTACT : peter.weyns p4p.be 0491 86 99 50 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Trefwoorden : Werkvoorbereider Assistent Projectmanager Mechanisch Onderhoud, Graduaat, Professionele Bachelor Elektromechanica, Onderhoudstechnologie, Onderhoudstechnieker, Brigadier, Werfleider, Work Coordinator, Oost-Vlaanderen, Gent, Aalst

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier