Medewerker Verkoop - Keukenafdeling - 36u
IKEA
Zaventem, Belgium
5 dagen geleden

WIE JE BENT

Je bent de belangrijkste contactpersoon voor onze klanten. Je ziet klanten al voordat ze jou zien, je helpt ze vriendelijk en adviseert hen in passende woonoplossingen.

Je bent de belangrijkste contactpersoon voor onze klanten. Omdat je graag technische plannen leest en deze samen met de klant vertaalt naar zijn droomkeuken.

Je snapt bovendien de impact van een glimlach en doet altijd net een stapje extra, waardoor klanten met een goed gevoel voor het juiste product kiezen en je hun verwachtingen overtreft.

 • Je stelt de beleving van de klant centraal tijdens het verkoopgesprek;
 • Je houdt jouw afdeling netjes en zorgt ervoor dat alle producten steeds aantrekkelijk gepresenteerd zijn

  EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

  Je begroet de klanten en zorgt dat ze zich welkom voelen. Je maakt hen wegwijs in de hele winkel.

  Je onderzoekt de noden van je klant en helpt hen bij hun beslissing. Hierbij maak je vlot gebruik van alle beschikbare digitale tools.

 • Je verzorgt het volledige verkoopproces van keukens, door middel van een uitgebreid gesprek vanaf het ontwerp tot de bestelling;
 • Je plaatst en onderhoudt alle nodige productcommunicatie (prijs, locatie, ) zodat de klant vlot kan winkelen.

  OVER DIT WERKGEBIED

  Wij zijn diegenen die onze klanten ontmoeten in onze winkels, online, via onze catalogus en daarbuiten. We hebben kennis van het IKEA assortiment, lokale markten en klantenbehoeften.

  We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om authentiek contact te zoeken met onze klanten en zo onze verkoop en winstgevendheid te maximaliseren.

  Samen met duizenden medewerkers over de hele wereld vormen we een divers team en werken we samen aan het continue wereldwijde succes van het IKEA Concept een concept dat miljoenen klanten helpt om een beter dagelijks leven te creëren!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier