Junior content marketeer / Junior graphic ontwerper / Junior website-builder / Junior communicatie manager / PR / Copy writer / Fotograaf / Filmmaker
MY CITY FAN CLUB VZW
Gent
4 dagen geleden
source : Student.be

Description de l'entreprise

My City Fan Club is een incubator, een platform dat visibiliteit biedt aan de creaties van creatieve talenten. zoals hobbyisten en (semi-) professionals.

Onze werkwijze :

1. We verzamelen de werken van creatieve talenten....

2. en brengen hen contact met andere creatievelingen in ons team

3. Onze experts delen hun kennis en ervaringen

4. Wij publiceren creatieve werk via onze kanalen, waaronder onze social mediaprofielen en website. Content zoals films en animaties worden verspreid in 12 Belgische steden en het buitenland

5. Wij geven feedback en delen de resultaten van gepubliceerde werken (data over het bereik en engagement)

6. Wij plannen de content in zodat creatievelingen top of mind blijven bij het publiek

Om ons werk te financieren verzorgen we de sales & marketing van lokale ondernemers, brands & overheden.

We bouwen aan een creatieve gemeenschap en zorgen ervoor dat onze community een springplank is naar de arbeidsmarkt

Description de la fonction

 • Junior Content Marketer :
 • Je bent verantwoordelijk voor de verzameling van content van storytellers en creatievelingen in verschillende steden. Je groepeert ze, past ze aan, plant en publiceert ze aan de hand van de verschillende applicaties die we gebruiken.

 • Junior Graphic Designer :
 • Samen met de team creëer je positieve campagnes voor Vlaamse steden. Je volgt de maatschappelijke thema’s op de voet en brengt die in kaart aan de hand van een creatieve look & feel op onze website en andere communicatieplatformen.

  Je moedigt creatieve talenten in Vlaamse steden aan om deel te nemen aan creatieve activiteiten en deelt voorbeelden in de vorm van een challenge’.

 • Junior Website Developer :
 • Samen met het communicatie en grafisch team denk je na over hoe we onze website kunnen optimaliseren op gebied van SEO, UX & UI.

 • Junior Communication Manager :
 • Je denkt strategieën uit en zet die om in de praktijk om zo onze communicatie naar onze CITYzens (creatieve talenten) in verschillende Vlaamse steden te verbeteren.

  Verder ga je op onderzoek hoe we beter kunnen communiceren met onze klanten. Je ontwerpt nieuwsbrieven voor zowel onze CITYzens als klanten.

 • Junior PR Manager :
 • Samen met het communicatieteam denk je na hoe we ons verhaal als vzw naar buiten kunnen brengen. Je creëert online campagnes rond participatie, vernieuwt onze communicatierichtlijnen en brengt ons verhaal als een VZW naar buiten.

  Je versterkt ook relaties met onze klanten, stadsdiensten, donors en onze partnerorganisaties.

 • Copywriter :
 • Je tilt het niveau van onze communicatie naar een volgend niveau, zowel voor onze website en social media, als voor onze interne communicatie.

 • Fotograaf :
 • Je ontwikkelt een training voor onze creatieve talenten rond smartphone fotografie en geeft die sessie (online) aan de hand van voorbeelden die je zelf gecreëerd hebt.

  Het is jouw taak om de kwaliteit van onze visuele content nog beter te maken. Met andere teamleden ga je aan de slag om campagnes op te zetten rond maatschappelijk relevante thema’s en recrutering.

 • Filmmaker :
 • Je maakt audiovisuele content over onze Vlaamse steden. Je ontwikkelt een training voor onze CITYzens om hen op een laagdrempelige manier te tonen hoe ze videocontent kunnen creëren.

  Samen met het communicatieteam zet je ook campagnes op die de visibiliteit van onze brand boosten en aanwerving van nieuwe leden stimuleren.

  Profil recherché

  Enthousiast is hoe we jou het best kunnen omschrijven.

  Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend.

  Je bent de helpende hand die voor iedereen klaar staat. Getting shit done is jouw moto.

  Je hebt oog voor detail.

  Je volgt een bachelor of master opleiding

  Je bent Nederlandstalig, maar kan je ook in het Engels en of Frans uit de slag trekken.

  Nous offrons

  Flexibiliteit om vanuit huis en overal te werken.

  Startup ervaring.

  Uitwisseling samenwerking met diverse klanten zoals lokale bedrijven, merken en de overheden.

  Aansprakkelijkheid en ongevallensverzekering

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier