Business Advisor (M/V)
MIVB
Brussel, BE
6 dagen geleden

Jobomschrijving

Als Business Advisor werk je voor de Business Unit Bus (BUB). Je rapporteert rechtstreeks aan de Vice-President BUB.

Je hebt een sleutelrol binnen de Unit, je voornaamste uitdagingen zijn :

1. Strategie

Je neemt deel aan de definitie van de strategie van de unit. Je stelt de tactische plannen op en coördineert het uitrollen van deze plannen in het kader van de uitvoering van de strategie.

2. Beheer van financiën en mensen

Je draagt bij tot het opstellen en opvolgen van de budgetten voor de unit. Je zorgt eveneens voor een optimaal beheer van human resources (verdeling van werkkrachten).

3. Organisatie, coördinatie en opvolging van activiteiten van de unit

Je ziet toe op het uitvoeren van de richtlijnen op het terrein. Je overziet de organisatie van de unit en organiseert de samenwerkingen tussen de verschillende departementen.

Je identificeert zaken die minder goed functioneren en brengt hiervoor oplossingen naar voor. Je initieert en overziet projecten, je organiseert het opzetten van pertinente indicatoren op verschillende niveaus van de organisatie, je zorgt voor de opvolging en analyse van deze indicatoren.

4. Vertegenwoordiging

Bij afwezigheid van de Vice-President, zit het management comité van de BUB voor, alsook de verschillende coördinerende vergaderingen met andere departementen.

Je vertegenwoordigt de BUB in verschillende werkgroepen en transversale comités.

Gevraagd profiel

 • Diploma niveau Master
 • Bewezen en succesvolle ervaring van minimum 10 jaar in bedrijfsbeheer (management, HR, administratief en financieel beheer)
 • Sterk analytisch vermogen et zin voor synthese, goed onderscheidingsvermogen en zin voor beslissingen
 • Goede zin voor negotiatie en organisatorisch vermogen
 • Goede communicatie skills, zowel in woord als geschrift, goed luistervermogen en assertiviteit, in de beide landstalen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier