Start-up Engineer
Darwin
Kortrijk, W Flanders, BE
6 dagen geleden
source : Monster
 • De functie Je laadt en configureert de besturingssystemen en de bijhorende software in alle componenten van de machines; Je regelt de systemen af, bepaalt de parameters, en zorgt ervoor dat de machine feilloos kan functioneren;
 • Je wordt een specialist in jouw vakgebied en je geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan onze service engineers bij de klant;
 • Je werkt nauw samen met engineering bij projecten in de firma of op verplaatsing bij de klant; Indien je open staat voor avontuur krijg je de mogelijkheid om deze machines op te starten bij klanten overal ter wereld.

  Het profiel Je bent in het bezit van een graduaat of master diploma, bij voorkeur Electromechanica; Je hebt een goede kennis van elektriciteit en elektronica.

  Ervaring in of kennis van machinesturingen en software, hydraulica en pneumatiek zijn een voordeel; Je bent sterk analytisch en resultaatgericht.

 • Je houdt van nauwkeurigheid en levert kwaliteitsvol werk af; Je houdt ervan om je opgedane kennis in het werkveld uit te testen en dagelijks de nieuwste technologieën aan te leren en in de praktijk toe te passen;
 • Een vlotte communicatie in het Nederlands en kennis van technisch Engels zijn een belangrijke meerwaarde. Bij voorkeur heb je ervaring in een gelijkaardige functie.

  Aanbod Wij voorzien een competitief salarispakket met extra-legale, sociale voordelen en reële loopbaanmogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier