BANDENKRAANMACHINIST
Accent
Brugge, BE
6 dagen geleden

Onze klant is op verschillende vlakkenactief; bodemsanering waterzuivering infra afbraakwerken engrondreiniging. Dit voor zowel de private als de publieke sector.

De combinatie van hun gepassioneerde werknemers en uitgebreidmachinepark maakt hen als groep zeer sterk en dynamisch. Kwaliteitin uitvoering is hun stokpaardje.

Spreekt deze vacature je aan? Belme op het nummer 0473 84 49 02. Indien je nog werkt kan je me ookna de werkuren op dit nummer bereiken.

Niet voor de volle 100%overtuigd? Aarzel zeker niet om me te contacteren zodat ik je deandere mogelijkheden kanvoorstellen.

Functiebeschrijving

Jestaat in voor besturing van de bandenkraan. Dit op werven over gansWest- enOost-Vlaanderen.

Functie-eisen

Jekan relevante ervaring voorleggen als bandenkraanmachinist. Je bentde Nederlandse taal machtig en bent in het bezit van een Brijbewijs.

Aangezien de firma instaat voor het beste resultaat benje iemand met verantwoordelijkheidszin. Daarnaast is veiligheidprioritair voor jou.

Fysiek zwaar werk schrikt je niet af. Bijweinig machinewerk steek je namelijk mee de handen uit de mouwen.Je houdt hierbij de spirit op de werkvloerhoog.

Arbeidsvoorwaarden

Alsbandenkraanmachinist voor deze firma krijg je de kans om mee tewerken aan de groei van deze dynamische en stabiele onderneming.

Jekomt terecht in een firma met een goede groepsgeest. Je krijgt dekans om jezelf te ontplooien door interne opleidingen enondersteuning.

Je kan een loon verwachten volgens de categorie nvan de bouwsector voordelen hiervan zijn daar dan ook aan gekoppeld( hospitalisatieverzekering bouw mobiliteitsvergoeding?).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier