Bediende verkoper Bio-Planet Destelbergen
Colruyt Group
BE
19 dagen geleden

Bio-Planet is geen gewone supermarkt : onze klanten willen bewust boodschappen doen. Jouw kwalitatieve aanpak op de winkelvloer is dan ook onmisbaar : denk aan correcte prijzen, een vlotte kassabediening Als bediende verkoper geef je klanten bovendien deskundig advies over ons productaanbod.

Een bediende verkoper bij Bio-Planet voert heel uiteenlopende taken uit :

 • Je plaatst de producten efficiënt in de rekken, zodat ze zo logisch en aantrekkelijk mogelijk aan de klanten worden getoond.
 • Dat doe je bovendien snel en binnen de deadlines.

 • Je controleert de prijs en de kwaliteit van producten en zorgt ervoor dat de voorraad klopt.
 • Je bedient de klanten in de beenhouwerij en helpt mee om bereidingen klaar te maken.
 • Je zorgt voor een vlotte en correcte afhandeling aan de kassa.
 • Je maakt klanten wegwijs in ons aanbod, waarbij alles draait rond bewust consumeren. Is een klant bijvoorbeeld op zoek naar gluten-
 • of suikervrije producten? Jij wijst de weg!

  Het allerbelangrijkste? Dat klanten jou kunnen aanspreken, ongeacht de taak die je op dat moment uitvoert. Je hoofddoel is en blijft mensen informeren.

  Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om je productkennis regelmatig bij te schaven. Zo blijf je op de hoogte van nieuwigheden op de markt en bouw je gaandeweg het nodige vakmanschap op.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier