Beproever elektriciteit voor de Centrale Werkplaats Mechelen
HR Rail
, BE
3 dagen geleden

Wil jij mee werken aan het onderhoud en het vernieuwen van het rollend materieel van NMBS Technics in de Centrale Werkplaats Mechelen?

Wij zoeken een energieke beproever elektriciteit :

Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen.

Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn.

Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider In-

en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen.

Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel : verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel,

Is dit iets voor jou?

Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 40-

tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

Jobnews 197 H HR 2019.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier