Senior Relationship Manager Banking - West-Vlaanderen
Headcount
Roeselare, W Flanders, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Voor één van onze klanten, een succesvolle speler in het Belgische bank- en verzekeringswezen, zijn we op zoek naar een : Senior Relationship Manager Banking Kortrijk (1) / Roeselare (1) Voor één van onze klanten, een succesvolle speler in het Belgische bank- en verzekeringswezen, zijn we op zoek naar een : Senior Relationship Manager Banking Kortrijk (1) / Roeselare (1) Als gedreven professional sta je in voor de rendabiliteit van een bestaande portefeuille cliënten.

Door het aanbieden van financiële producten die perfect aangepast zijn aan de behoeften van je klanten, draag je bij tot de duurzame groei van de commerciële resultaten en de algemene klantentevredenheid.

Jouw takenpakket bestaat o.a uit volgende elementen : Opbouwen en opvolgen van duurzame relaties met cliënten (door o.a.

jaarlijkse gesprekken) Deelnemen aan lokale en nationale events Uitbouwen van je eigen netwerk Opvolgen van de nieuwste ontwikkelingen binnen de financiële wereld Regelmatig bijscholen op vlak van wetgeving, producten, procedures,.

 • Je beschikt over een Bachelor of Master niveau, bij voorkeur in een economische of financiële richting. Je kan minimum 5 jaar ervaring voorleggen in een B2B sales functie in de banking sector.
 • Je hebt een doorgedreven kennis van de courante bank- en verzekeringsproducten met hoofdfocus op kredieten en beleggingen.

  Je hebt een sterke commerciële drive, die ervoor zorgt dat je jouw vooropgestelde doelen weet te behalen. Je bent een ware entrepreneur en hebt zin voor initiatief.

  Verder profileer je jezelf als een echte teamplayer. Je beschikt over excellente communicatie en hebt het talent om op een efficiënte en snelle manier sterke klantenrelaties uit te bouwen.

  Eerlijkheid en flexibiliteit zijn waarden die je hoog aanslaat. Een uitdagende en afwisselende functie met veelvuldige contacten in een professionele, dynamische werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke groei en initiatief.

  Een aantrekkelijk salaris aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (uitgebreid verzekeringspakket, representatieve bedrijfswagen, bonussysteem, maaltijdcheques,...).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier