Assistent leidinggevende lasafdeling (m/v)
Konvert Interim Lier
Oelegem, BE
15 uur geleden

Profiel

Voor een groot, internationaal bedrijf met specialisatie in flexibele en starre buisverbindingen, zijn wij op zoek naar een assistent leidinggevende voor het aansturen van de afdeling lassers.

Jouw taken zullen vooral bestaan uit : - De werknemers van de afdeling coachen, begeleiden en motiveren en ondersteunen- Mee uitwerken, ondersteunen en begeleiden van alle mogelijke verbeteringen- Actief deelnemen aan periodieke overlegmomenten- Flexibiliteit naar andere taken en opdrachten- U heeft een voorbeeldfunctieIs deze job helemaal wat jij zoekt?

Solliciteer dan snel online of kom eens langs in ons Konvert kantoor.

Aanbod

Acties voor personeelsbeheer bepalen en opstarten. De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyserenEen vooruitgangstraject voorstellen.

Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie. De organisatie van een locatie implementeren en aanpassen (automatisering van de opslag, conditionnering, .

 • De planning van het beheer van logistieke site(s) superviseren volgens activiteit (interne of externe stromen, specifieke orders, .
 • De werking van de logistieke teams superviseren of organiseren (technici, kadeopzichters, magazijnbeheerders, ...). Procedures uitwerken en aanpassen (ontvangst, opslag, .
 • De toepassing van procedures controleren
 • Je komt terecht in een groot, stabiel bedrijf
 • Fijne collega's* Marktconform loon met extra legale voordelen ( verzekering en maaltijdcheques)* Een vast contract na een geslaagde interimperiode
 • Vereiste kwalificaties

 • u bent creatief, flexibel en analytisch* u denkt proactief mee aan de groei van de organisatie* u durft met nieuwe initiatieven over de boeg te komen* u bent een organisatietalent* u bent zeer ordelijk in uw werken* u bent vertrouwd met productie en las technieken* Ervaring in de metaalsector is een pluspunt* Je bent in het bezit van eigen vervoer, het bedrijf is niet met het openbaar vervoer te bereiken
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier