ORDERPICKERS VOOR GATES - vaste nacht (m/v)
Konvert Interim St-Amandsberg Logistics
Desteldonk, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een klant van Konvert gelegen in de Gentse Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers voor in de VASTE NACHT.

Je werkt van maandag tem vrijdag van 21h50 tot 06h00.Je hebt bij voorkeur ervaring als orderpicker of in een logistieke functie.

Ervaring met de reachtruck is een pluspunt maar geen vereiste. Dit kan later ook op het bedrijf worden aangeleerd.Je werkt met een scanner en elektrische transpallet.

SOLLICITEREN? MAIL JE CV ALVAST NAAR SINT-AMANDSBERG.LOGISTICS KONVERT.BE!

Aanbod

De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...). Goederen en producten ontvangenDe levering controleren. Goederen in opslagzones plaatsen.

Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen. Herconditioneren en eenvoudige assemblages uitvoeren, beschadigde producten opnieuw gelijkvormig maken, .

 • Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding en de pakketten, partijen, ... samenstellen. Producten volgens kenmerk, bestelling en wijze van transport verpakken.
 • Voorraden opvolgenDe ontvangst van de producten controleren Je krijgt meteen weekcontracten en na een geslaagde interimperiode van 6 maanden volgt een vast contract.

  Mooie verloning + ploegenpremie én functietoeslag + maaltijdcheques.Aangename werkomgeving in een bloeiend bedrijf dat blijft groeien.

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring als magazijnier / orderpicker.Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands.Je bent bereid in een vaste nachtploeg te werken.

  Je bent fysiek 100% in orde.Je kan zelfstandig tot aan de Dampoort geraken om gebruik te maken van de Maxmobiel of beschikt over eigen vervoer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier