CNC draaier-
Quality bvba
Waregem , Belgium
1 dag geleden

Functieomschrijving

Je staat in voor het draaien van mechanische stukken (draaien, vertanden). Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen.

Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Je bent verantwoordelijk voor je eigen draaibank en werkt aan kleinere stukken (tandwielen, assen, draadnippel, ...).

Daarnaast kan je ook polyvalent ingezet worden aan andere bewerkingsmachines.

Je werkt aan de nieuwste metaalbewerkingsmachines en gezien het voornamelijk over stukwerk gaat krijg je de kans om van A-

Z betrokken te zijn in het proces. Het is geen repetitief werk en staat niet continu op dezelfde plaats.

De grote stukken worden met rolbruggen verplaatst, waardoor jouw job geen fysiek zwaar werk inhoudt.

Profiel

We staan open voor schoolverlaters met een technische achtergrond in CNC draaien en / of frezen. Ook ervaren personen komen zeker in aanmerking voor deze vacature.

De grootste troeven zijn zelfstandigheid, kwaliteitsvol werken en flexibiliteit om verschillende taken uit te voeren.

Wij bieden

Je komt terecht in een klein team van ervaren metaalbewerkers. Een boeiende job in een aangename familiale sfeer en met meewerkende zaakvoerders.

We bieden je een mooie verloning en de kansen om je eigen interesses verder uit te bouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier