Afsprakenplanner B2B
Accent
Roeselare, BE
2 dagen geleden

Onze klant is d leverancier van doelgerichteEHBO-diensten en -producten voor meer dan 325.000 bedrijven eninstellingen in de Benelux en Duitsland.

Sinds hun ontstaan in 1993profileert onze klant zich als een van de meest innovatievebedrijven op de markt. Het is hun missie om een langetermijnrelatiemet hun klanten op te bouwen.

Ze streven hiervoor continu naar eenhoge klantentevredenheid effici nte service en striktekwaliteitsbewaking van zowel producten als diensten.

Om huncontinue groei te bevestigen zoeken we voor hun filiaal teRoeselare eenafsprakenplanner.

Functiebeschrijving

Jeplant telefonisch afspraken in voor 2 adviseurs. Alsafsprakenplanner ben je ook verantwoordelijk voor het up to datehouden van de databank met alle relevante informatie zoalsadresveranderingen.

Je werkt zowel op bestaande als op nieuweklanten. Je werkt nauw samen met de Office manager met wie jeduidelijk en regelmatig communiceert.

Je hebt een vertrouwensbandmet je adviseurs en werkt met hen samen om resultaat tehalen.

Functie-eisen

Alsafsprakenplanner heb je een aangename telefoonstem waarmee je onzebestaande en potenti le klanten op een persoonlijke commerci lemanier benadert.

Je bent commercieel klantvriendelijk zeercommunicatief en overtuigend. Je heb een zeer goede kennis van hetNederlands Je hebt reeds ervaring als commericeel telefonist(e) ofbent leergierig wil het vak graag aanleren.

Je kan vlot werken meteenPC.

Arbeidsvoorwaarden

Wijbieden je een verantwoordelijke job met vaste kantooruren in eenjong en dynamisch team. Je komt terecht in een ISO-gecertificeerden duidelijk gestructureerd internationaal bedrijf.

Bovendienontvang je een doorgedreven opleiding en continue coaching terondersteuning van je professionele ontplooiing. Wij garanderen eenaantrekkelijk en motiverend salarispakket volgens je prestaties.

Dit bedrijf is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Er iseen bushalte op 300 meter.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier