Technical teamleader (dag of 2 ploegen) - regio Eeklo (M/V)
Over Ago
Lembeke
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant, een voedingsbedrijf in de regio van Eeklo, is AGO technics op zoek naar een technical teamleader die wenst te werken in dag of in 2 ploegen.

Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid :

 • Je zorgt voor een goede verdeling van de technische taken aan de verschillende inpaklijnen.
 • Je organiseert het onderhoud naar prioriteiten.
 • Je bent verantwoordelijk voor het coachen, motiveren en verder ontwikkelen van 5 techniekers.
 • Je ondersteunt samen met de techniekers, de operatoren.
 • Je lost samen met je techniekers ingewikkelde storingen op.
 • Je doet de coördinatie van het preventief en reactief onderhoud. Dit wil zeggen dat elke technieker een soort van lijst heeft.
 • Je staat in voor de coördinatie van bepaalde technische projecten. Dit zullen voornamelijk verbeterings- en investeringsprojecten zijn waarbij er rekening wordt gehouden met de lean principes.
 • Je rapporteert aan de manager. Samen met de productieverantwoordelijke en de teamleaders volg je ook de kwaliteit, veiligheid, rendementen en uitval mee op.
 • Vereisten

  Je beschikt over een bachelor diploma in de elektromechanica, elektriciteit, energietechnologie of andere en je hebt minstens drie jaar ervaring als allround onderhoudstechnieker.

  Indien je beschikt over een technisch middelbaar diploma beschikt en ondertussen al meer dan vijf jaar ervaring hebt als onderhoudstechnieker in een productieomgeving, kan je ook in aanmerking komen.

  Je hebt een brede, praktische en theoretische technische kennis en je houdt er ook van om binnen de techniek met verschillende domeinen bezig te zijn.

  Je bent een hele goede communicator en een echte teamplayer, je bent sociaal en joviaal ingesteld. Je beschikt over een goed analytisch en creatief probleemoplossend vermogen.

  Je wenst te werken in dag of in 2 ploegen.

  Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je komt terecht in een bekend familiebedrijf met de structuur van een multinational. Er is een positieve ingesteldheid die door het hele bedrijf mee naar buiten wordt gedragen en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

  Je krijgt een mooie functie aangeboden met bepaalde verantwoordelijkheden, ruimte voor initiatief. Je kan zelfstandig werken en je hebt de mogelijkheid om je professionele en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen.

  Je komt terecht in een groeiend familiebedrijf waar kwaliteit en professioneel werken belangrijk zijn. Je krijgt een competitief salaris aangeboden met diverse extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en CAO 90 bonus.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier