CUSTOMER SERVICE A-Z
Hays Response Brussel
Brussel, Brussel, België
4 dagen geleden
source : Jobat

In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het aannemen en verwerken van bestellingen, het garanderen van een goede orderflow, het opmaken van offertes en het aanbieden van een op maat gemaakte oplossing aan de klant.

Je opereert in een team van 4 gemotiveerde personen, waarbij jouw contactpersonen zowel tandartsen als chirurgen uit de Benelux zijn.

Hays Response Brussel is voor deze uitdagende functie op zoek naar kandidaten met ervaring in een Customer Service functie.

Je spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels en bij voorkeur heb je reeds gewerkt met SAP. Je bent gedreven, positief ingesteld, klantgericht en streeft altijd naar absolute klanttevredenheid.

Multitasken, prioriteiten stellen en professionaliteit zijn jou op het lijf geschreven.

Secundair onderwijs

We bieden jou een gevarieerde positie aan bij een financieel sterk en dynamisch bedrijf. Je zal terechtkomen in een omgeving waarbij het welzijn van de werknemers centraal staat en waar een zeer goede sfeer heerst.

Bovendien zal je een interessant salaris ontvangen, aangevuld met maaltijdcheques, verzekeringen, terugbetaling van je vervoerskosten en ecocheques.

Het bedrijf heeft 26 vakantiedagen en een vast uurrooster van 8 : 30 - 17 : 00 h.

Ben jij de dynamische Customer Service medewerker die wij zoeken? Contacteer dan Lisa Mees van Hays Response op +32(0)25332166.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier