Logistiek Warehouse Supervisor (dagshift)
Manpower
Huizingen, Vlaams-Brabant, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een internationale speler op de transportmarkt, zijn wij op zoek naar een Logistiek Warehouse Supervisor.

In deze functie kom je terecht in een warehouse waarin je verantwoordelijk zal zijn voor het superviseren en opleiden van medewerkers van één bepaalde afdeling (20 à 25 personen).

Hierbij gaat er veel aandacht naar stimuleren, motiveren, opvolgen en evalueren. Hiervoor organiseer je op regelmatige basis team- en veiligheidsmeetings.

Maandelijks rapporteer je over de werking binnen het team en over de behaalde cijfers aan het management. Bovendien sta je in voor de controle op de naleving van de veiligheidsregels en zorg je voor een goede werkvoorbereiding waarbij je rekening houdt met prioriteiten om zo de optimale flow van goederen te garanderen.

Voor deze functie is onze klant op zoek naar tweetalige (NED-ENG) Logistiek Warehouse Supervisor met ervaring met operationele processen.

Als people manager ben je sterk in het aansturen van teams en zoek je naar manieren om verbeteringen aan te brengen op de werkvloer.

Oplossingsgerichtheid en een hands-on mentaliteit zijn hierbij onmisbare eigenschappen. Tevens ben je organisatorisch ingesteld en ga je op zelfstandige basis gestructureerd te werk.

Je beschikt bovendien over een goede mondelinge en schriftelijke communicatie.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier