A2/A3 Onderhoudstechnieker havengerelateerde gereedschappen
talentus
BEVEREN, BE
11 dagen geleden

De functie

Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van pneumatische, hydraulische systemen, elektrische gereedschappen en lastoestellen.

Je herstelt en vervaardigd elektrische kasten, systemen en componenten. Je spoort defecten a.d.h.v. een PLC gestuurde installatie.

Je staat ook in voor het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren. Ook herstel, (de)monteer en vervang je machineonderdelen en lagers.

Je voert preventief onderhoud uit van bedrijfsmaterialen.

Het profiel

Heb je een diploma A2 / A3 Industriële elektriciteit en / of heb je ervaring met minstens 3 van bovenvernoemde taken? Spreek je daarbij een goed mondje Nederlands en werk je graag in shiften?

Dan ben jij de persoon die we zoeken!

De organisatie

Deze wereldleider in de scheepvaart gelegen in Kallo / Beveren, is dringend op zoek naar een gedreven en gemotiveerde onderhoudstechnieker.

Het aanbod

Wij bieden jou een optie vast contract aan met een bruto uurloon afhankelijk van ervaring en maaltijdcheques van € 7,30.

Je krijgt ook woon-werkvergoeding én shiftpremies.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Over ons

Talentus is een rekruteringsbedrijf in volle groei en streeft ernaar dé HR Expert van middelgrote ondernemingen te worden.

Het team is gefocust op het rekruteren van gekwalificeerde kandidaten met het oog op een vaste tewerkstelling.

Talentus behandelt de HR behoeften van haar klanten op een vakkundige en integere manier.

Ontdek de mogelijkheden die Talentus u kan bieden en neem contact op.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier