MARKETING & LOGISTIEK BEDIENDE
Argon selectie
8620 NIEUWPOORT
11 dagen geleden

Functie-omschrijving :

Samen met onze Nieuwpoortse klant gaat Argon op zoek naar een gedreven Junior Marketing en Logistiek medewerker. Het familiebedrijf telt een team van 30 medewerkers en is wereldwijd actief.

Als nieuwe collega wordt je een gedegen opleiding aangeboden zodat je na verloop van tijd de nodige zelfstandigheid krijgt om te bloeien in je job.

In je nieuwe functie als Logistiek bediende word je verantwoordelijk voor de divisie wisselstukken. Je maakt offertes en facturen op voor de wisselstukken en staat hierbij in voor de input, verwerking en opvolging van deze projecten.

Je organiseert de verzendingen en maakt leveringnota's op. Je staat continue in contact met klanten die vragen hebben over de lopende projecten.

Contact houd je zowel persoonlijk, telefonisch als per mail.

Een ander luik binnen jouw job is de marketing. Je houdt de website van de firma up to date en staat in voor het beheer van het promotie materiaal.

Je ontwerpt via het Adobe pakket Pos materiaal, gaande van brochures, folder tot gadgets. Jaarlijks organiseer je enkele beurzen waarbij je van A tot Z verantwoordelijk bent.

Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Behaalde je een Bachelor of Master en communiceer je vloeiend in het Nederlands, Engels en Frans? Zoek je een gevarieerde job en heb je affiniteit met Logistiek, Sales, Administratie en Marketing?

Spreekt een familiale firma met internationale klanten je het meest aan? Kom meer te weten door je CV te sturen!

Ervaring : Geen ervaring vereistRijbewijs : Geen rijbewijs vereistTalen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : Je komt terecht in een familiaal bedrijf, die afgelopen jaren een aangename groei kende. Het team waarin je terecht komt is voor de vooruit en heeft een no nonsense mentaliteit.

Reken op een mooie verloning voorzien van extralegale voordelen.

Loon : Uurloon

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier