Poederlakker machinebouw meewerkend leidinggevende
Actief Interim Westmalle
Hoogstraten, Antwerpen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Wil jij werken als poedercoater en ben je op zoek naar een echte Kempische werkgever waar je zonder file geraakt? Wil jij graag een klein team aansturen en doe je dit liefst in dagdienst?

Solliciteer dan snel voordat je te laat bent!

Wij zijn een machinebouwer die actief zijn in machines voor de landbouw. Wij zetten deze machines zelf in elkaar maar uiteraard wil het oog ook wat.

Omdat wij van een mooi kleurtje op de machine houden, hebben wij jou dan ook nodig!

Als verantwoordelijke van de poedercoatafdeling stuur jij 3 collega's aan. Verder werk jij gewoon mee met hen. Jullie hangen de onderdelen op, stralen deze en zetten hier een coating op.

Nadat deze uit de oven gekomen zijn, brengen jullie deze naar de juiste collega voor de montage. Jullie doen regelmatig een basisonderhoud aan de automatische poederlijn zodat deze vlot blijft lopen.

Je hebt ervaring als poedercoater. Twijfel je of je geschikt bent voor een functie als meewerkend leidinggevende? Neem ook dan even contact op zodat wij dit samen kunnen bekijken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier