Technicus R&D elektrische voertuigen - Vast contract
Anoniem
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Als technicus ga je zowel bureau- als atelierwerk verrichten. Samen met twee ingenieurs sta je in voor het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande voertuigen.

Dit doe je door nieuwe componenten (elektrische & elektronica) te zoeken, prototypes op te bouwen en te testen, instellingen optimaliseren, technische documentatie op te maken, etc.

Verder ga je ook technische ondersteuning bieden aan de afdelingen dienst-na-verkoop, productie en aankoop. Tot slot ga je ook specifieke kwaliteitscontroles uitvoeren in het atelier.

De technicus - R&D medewerker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een bachelor autotechnieken / automechanica met een sterke kennis elektronica, elektromechanica en autotechnologie.

Bij voorkeur heb je een eerste ervaring als storingstechnieker binnen automotive of als technisch tekenaar waardoor je (een basis) kennis van autocad, solidworks en / of eplan.

Verder werk je graag aan innovatieve en elektrische gestuurde wagens waarbij je kritisch en oplossingsgericht denkt en zelf nog graag de handen uit de mouwen steekt.

Tot slot kan je goed overweg met informaticasystemen, en ben je bereid procedures naar kwaliteitscontroles aan te leren.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier