Recent gestarte praktijk te Gent zoekt huisarts als 2de collega
Domus Medica
Gent, België
5 dagen geleden

Functie omschrijving Ik zoek een leuke collega om samen verder vorm te geven aan deze recent opgestarte huisartsenpraktijk (sinds 11 / 2019) met goede groei.

Ik zou graag samenwerken met een huisarts die net als ik het belangrijk vindt om met een evidence-based basis toch zorg op maat te kunnen bieden voor elke individuele patient zonder daarbij de sociale dimensies uit het oog te verliezen.

Over de praktijk De praktijk is gevestigd in een voormalig bankgebouw met goede toegankelijkheid, ruime wachtzaal en 2 consultatieruimtes met mogelijkheid tot uitbreiding naar 3 of aantrekken paramedische specialisaties (bvb psycholoog, tabakoloog, dietist,.

 • Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer (tram in de straat) of wagen. Gelegen in stedelijke omgeving dichtbij centrum Gent.
 • In de patientenpopulatie zijn alle leeftijdsgroepen vertegenwoordigd, zowel Belgen als mensen met een migratieachtergrond, evenwel beheersen de meeste patienten voldoende Nederlands voor normale consultvoering.

  Er zijn weinig huisbezoeken en zelf doe ik die meestal met de fiets. Dat wil ook zeggen dat de afstanden beperkt zijn tot de omliggende wijken en enkele rusthuizen een klein beetje verder.

  Wachtdienstregeling & werktijden De weekendwachten zijn zeer goed georganiseerd in de wachtposten, de weekwachten gebeuren in deze zone van thuis uit maar overschrijden in hoeveelheid 1x per maand niet.

  Precieze werktijden zijn onderling overeen te komen. EMD pakket & consultatiesysteem Ik werk enkel op afspraak en maak gebruik van een telesecretariaat en afhankelijk van de verdere groei kunnen we eventueel overschakelen naar een eigen secretariaat.

  Er is ook een online agenda waar patienten oa zelf een afspraak kunnen nemen. Ik werk met CareConnect als elektronische dossierprogramma.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier