SOFTWARE ENGINEER - farmaceutische sector - .NET, Angular
EyeTech Solutions
Limbourg, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Takenpakket : Je zal de nodige oplossingen bieden voor alles omtrent de development en zijn toepassingen. Je ontwikkelt nieuwe applicaties in .

NET en volgt deze toepassingen op.Je zal functioneel en conceptueel nadenken voor diverse projecten binnen het bedrijf, waarin je de nodige inspraak zal hebben en een groot verschil zou kunnen maken.

Het testen van alle features zal ook een deel worden van jouw takenpakket, dit volgens het Agile-principe.Profiel : Je hebt voldoende ervaring in een .

Net omgeving en je bent zowel geïnteresseerd in het Front-end gedeelte (Angular) als de Back-end.Als echte teamplayer ga je geen enkele uitdaging uit te weg en ben je bereid om "out of the box" te denken om de juiste oplossing te vinden.

Je bent communicatief sterk genoeg om het nodige te overleggen met je klanten en je eigen team, dit kan je vlot in het Nederland en het Engels.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier