'Foodie' voor Rood Seniorenfeest
11.11.11
Mechelen, BE
6 dagen geleden

Jouw profiel

Ben je een gezellig en huiselijk type dat graag eten voorziet voor anderen? Werk je graag in team? Kan je om met de druk van een evenement?

Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken om de broodjes klaar te maken voor het Rood Seniorenfeest op dinsdag 31 maart 2020 vanaf 9u.

Taakomschrijving

Als vrijwilliger sta je, samen met een team, in voor het klaarmaken van de broodjes voor het Rood Seniorenfeest. Je maakt in groep alle broodjes klaar.

Je let op de benodigde aantallen en hygiëne. Daarnaast zie je het ook zitten de collega-vrijwilligers extra te motiveren met een lekker tussendoortje.

Help je graag, maar liever niet met het eten? Laat het ons weten. We zoeken samen een taak die bij je past!

Als beloning voor het harde werk, geven we uiteraard ook graag een bedankje. Zo krijg je een verplaatsingsvergoeding, een gratis inkomticket en een drankkaart.

Bovendien kan je als vrijwilliger deelnemen aan verschillende vormingen en krijg je door uiteenlopende ontmoetingsmomenten altijd de kans om nieuwe mensen te leren kennen.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier